In beweging door opstellingen

Op vrijdagmiddag 13 april zijn er familie- en werkgerelateerde-opstellingen van 13:00 uur tot uiterlijk 17.00 uur in het centrum van Zutphen.

 

Opstellingen zet je bijvoorbeeld in als je je eigen draai niet kan vinden, niet weet welke keuze je kunt of moet maken of geen voldoening in je leven kan vinden.

Mocht je niet zeker weten of jouw vraag of situatie geschikt is voor een opstelling neem gerust vrijblijvend contact op met Ad Dokman, 0575-570067.

 

Wat kan ik ermee?

Je krijgt helderheid in je leven, in je gedrag, in je patronen en in je dynamiek. Relaties worden evenwichtiger en geven meer bevrediging. Er komt voortgang in (vaak oude) familie- of werkproblemen. Je eigen plek wordt gevonden of wordt steviger. Er is een oplossing zichtbaar geworden. In bepaalde gevallen is deze door de opstelling al in gang gezet.

 

Wat zijn opstellingen?

Je vraag of probleem in de ruimte opstellen en daarmee dynamiek, structuren en verstoringen met eigen ogen zien. Je hoort de representanten uitspraken doen die je eigen familielid, baas of werknemer gezegd zouden kunnen hebben.
Kortom je herkent waar het over gaat. Namelijk je eigen systeem, waar jij onderdeel van uitmaakt.

 

Hoe werkt het?

Vanuit je vraag wordt in samenspraak met Ad Dokman, de begeleider, bepaald welk gedeelte van jouw systeem opgesteld gaat worden. Jij kiest representanten die staan voor een familielid, thema, je baas of collega. Jij plaatst met aandacht en focus op je vraag de representanten in de ruimte.  Vervolgens kijk je naar je eigen opstelling. Dynamieken, structuren, patronen worden zichtbaar. Met jouw vraag als uitgangspunt werkt Ad naar een eindpunt toe waarin de achtergrond van jouw vraag en de oplossingsrichting(en) zichtbaar worden. Tenslotte wordt met jou afgestemd of de opstelling je genoeg duidelijkheid heeft gegeven.

 

Meer informatie

Iedere 2e vrijdag en zaterdag van de maand zijn er opstellingen in Zutphen.

 

Verdere begeleiding in de vorm van coaching na de opstelling is mogelijk.

 

Aanmelden of vragen stuur dan een e-mail naar ad@humanbeing.nl

 

De begeleiding is in handen van Ad Dokman, Human BEing.

“Ik heb diverse trainingen gevolgd op het gebied van systemisch werken en coaching en gebruik dit bij trainingen en coaching van particulieren en in het

bedrijfsleven.”

 

Je kunt een eigen vraag opstellen of deelnemen als representant.
Kosten zijn € 90,- als vragensteller en € 15,- als representant/ toeschouwer.

Je ontvangt een factuur.

 

Hartelijke groet;

Ad Dokman

Human BEing, v.o.f.