Nieuwsbrief februari 2009

 

Thema:

 

Reiki 2, wat kun je er mee?

 

Wanneer je minimaal 3 maanden geleden een Reiki 1 cursus gedaan hebt kun je verder gaan met het vervolg, de Reiki 2 cursus. Waarom wil je een Reiki 2 cursus volgen? Er kunnen verschillende redenen zijn: je bent zo enthousiast over wat het behandelen met Reiki je doet, dat je anderen kennis wil laten maken en mensen wilt gaan behandelen. Je wilt een vriend of familielid behandelen die ver weg woont of je hebt geen gelegenheid naar deze persoon toe te gaan. Je wilt gebeurtenissen in het verleden, die je nu nog beperken, verwerken. Je wilt meer bewustzijn krijgen over je gevoel. Tijdens een Reiki 2 cursus leer je drie symbolen. Deze symbolen worden gebruikt om de energie te richten, om de heling een opdracht mee te geven. Van de traditionele Reiki-symbolen is bekend dat het duizenden jaren oude boeddhistische gebeden zijn, die de mens helpen in zijn ontwikkeling.

 

 

Met een van de symbolen leer je Reiki op afstand te geven aan een mens die jij wilt helpen en die zich niet in dezelfde ruimte als jij bevind. Met hetzelfde symbool in combinatie met een ander symbool kun je emotionele ervaringen uit het verleden behandelen zodat ze je in het heden niet meer hinderen. Een derde symbool geeft extra kracht aan de behandeling. Met een Reiki 2 cursus neemt je vermogen om energie te laten stromen flink toe waardoor de helingen krachtiger worden. Door het opruimen van emotionele blokkades neemt je eigen gemoedsrust toe. Wanneer je het gevoel hebt dat een Reiki 2 cursus iets voor jou kan betekenen en/of wanneer je vragen hebt nodig ik je van harte uit mij te bellen. Wellicht kun je volgend weekend dan al meedoen met de Reiki 2 cursus. Deze wordt 2 keer per jaar georganiseerd bij Human BEing.

 

Miranda Anderson

Tel.: 0575-570067

miranda@humanbeing.nl

www.humanbeing.nl

 

Nieuws:

 

8 maart internationale vrouwendag:

Miranda geeft een workshop boetseren voor vrouwen en hun kinderen op de internationale vrouwendag op 8 maart in Zutphen. De opbrengst van deze dag gaat naar Mama Cash. Mama Cash verschaft o.a. microkredieten aan vrouwen in de Derde Wereld. Met onze bijdrage hier, Cash ter plekke te voldoen, geven we vrouwelijke ondernemers daar nieuwe kansen! www.mamacash.nl.

Alle vrouwen zijn welkom vanaf 14.00 uur in het dwk gebouw aan de leeuweriklaan, Zutphen.

 

Naar je Basis:

Miranda heeft een nieuwe folder met als titel Naar je Basis.

Hier kun je de folder lezen.

 

Agenda:

Reiki 2 cursus:

Voor mensen die eerder een Reiki 1 cursus hebben gevolgd en er graag mee verder willen, organiseren we op zaterdagavond 21 februari en zondag 22 februari een Reiki 2 cursus, waarin je o.a. verschillende symbolen leert en daarmee een laagje dieper gaat.

Locatie: Praktijk Human BEing, Zutphen

Kosten: euro 300,-. Inclusief biologische lunch, koffie en thee.

Informatie: info@humanbeing.nl of 0575-570067

 

Meditatie/Reiki avond:

Vrijdagavond 20 februari is er weer een meditatie/ Reiki avond.

Voor iedereen die wil mediteren en/of kennis wil maken met Reiki.

De avond start om 19.30 uur tot 22.00 uur.

Locatie: Praktijk Human BEing, Zutphen

Kosten: euro 5,-.

Informatie: info@humanbeing.nl of 0575-570067

 

Workshop: De kracht van vrouwen

Ontdek de kracht van vrouwen in het algemeen en jouw specifieke kwaliteiten tijdens deze workshop. Door te oefenen met kunst en beweging.
Op vrijdag 17 en zaterdag 18 april met Miranda Anderson en Annemiek Laros.

De workshop wordt gegeven in Arnhem. Een datum voor Zutphen volgt nog.
Kosten: euro 195,- voor 2 dagen. Inclusief materialen, koffie, thee en biologische lunches.

Informatie: info@humanbeing.nl of 0575-570067

 

Familieopstelling:

Vrijdag 27 februari van 13:00 uur tot 18:00 uur zijn er familieopstellingen.

Familieopstellingen zijn ontwikkeld door Bert Hellinger.

Iedereen heeft een familie. Iedereen krijgt van deze familie gewoontes, structuren en patronen mee. Sommige zijn in het latere leven niet zo behulpzaam en zitten alleen maar in de weg. In bijvoorbeeld relaties, contact maken, zelf vertrouwen, angsten, voor jezelf opkomen, opvoeding, enz. Familieopstellingen geven inzicht in deze patronen en laten tevens oplossingsrichtingen zien waardoor je deze patronen kunt doorbreken.

Je kunt een vraag inbrengen of aanwezig zijn als representant.

Locatie: Zutphen

Begeleider: Ad Dokman

Kosten: euro 75,- . (representant euro 37,50)

Informatie/aanmelden: info@humanbeing.nl of 06-34841249

 

Reiki 1 cursus:

Zaterdagavond 28 en zondag 29 maart is er een nieuwe Reiki 1 cursus.

Zaterdagavond van 20.00 tot 22.00 uur

Zondag van 10.30 tot 17.00 uur

Locatie: Praktijk Human BEing, Zutphen

Kosten: euro 150,- Inclusief biologische lunch, koffie en thee.

Informatie: info@humanbeing.nl of 0575-570067

 

 

Het bewustzijn van een plant is midden in de winter niet gericht op de zomer die voorbij is, maar op het voorjaar dat gaat komen. De plant denkt niet aan dagen die voorbij zijn, maar aan die die komen zullen. Als planten er zo zeker van zijn dat het voorjaar zal komen, waarom geloven wij, mensen, dan niet dat wij op een dag in staat zullen zijn alles te bereiken wat we willen?

 

Uit: Wie inspireerde Gibran?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Mikao Usui

Grondlegger van Reiki